Download nu!

Gratis SEO-copywriting cursus

Benieuwd hoe de juiste teksten ervoor zorgen dat je hoger scoort in Google? Met deze gratis SEO-copywriting cursus leer je alle kneepjes van het vak.

Je wordt doorverwezen naar gumroad.com, waar je de SEO-copywriting cursus gratis kan downloaden.

zoekmachine optimalisatie
Inhoud

Wat je leert

SEO-copywriting is complexer dan je denkt. Er zijn tientallen factoren waar zoekmachines rekening mee houden, van keyword-posities tot anchor teksten.

Klinkt ingewikkeld?

Geen probleem. 

In deze SEO-copywriting cursus leer je stap-voor-stap hoe je een geoptimaliseerde tekst schrijft. Je leert bijvoorbeeld…

Met behulp van deze tips zullen je pagina’s hoger scoren in Google en andere zoekmachines, wat meer bezoekers oplevert en je bedrijf doet groeien.

Voordelen

Waarom deze SEO-copywriting cursus?

Er zijn honderden cursussen over SEO-copywriting op het web te vinden. Waarom zou je deze cursus gebruiken? Laat je overtuigen door 3 voordelen:

Geen bullsh*t

Er is geen overbodige informatie die andere cursussen gebruiken om hun woordenaantal op te pompen (en jouw tijd te verspillen). Nee, langer is niet altijd beter... Deze cursus is kort en krachtig. Je krijgt 76 slides boordevol nuttige tips.

Visueel leren

Alle copywriting technieken worden visueel uitgelegd, waardoor het meteen duidelijk is wat je wel en niet moet doen.

Bewezen tips

De inhoud is gebaseerd op mijn SEO-copywriting ervaring met internationale merken zoals CheapTickets, Loxone en Brantano. Het advies dat je in deze cursus vindt heeft zich dus bewezen in de echte wereld.

Start met leren

Download nu

Je vindt mijn SEO-copywriting cursus op Gumroad. Daar kan je het bestand gratis downloaden (vul ‘€0’ in in het prijsveld).

In-house opleidingen

Graag een training op maat?

Wil je jezelf nog verder specialiseren in SEO-copywriting? Boek een opleiding SEO-copywriting. Dat is een in-house training waarbij we de tips uit deze cursus in detail bekijken. Er is zowel een theorie- als praktijkgedeelte. 

Inhoudsopgave