Vastgoed SEO

Sneller vastgoed verkopen met SEO

Zowel immokantoren als projectontwikkelaars rekenen op SEO om hun vastgoed sneller te verkopen.

SEO voor immobiliën

Zet jouw panden in de kijker

Als vastgoedkantoor of projectontwikkelaar wil je de panden in jouw portfolio zo vlug mogelijk verkopen of verhuren. Dankzij SEO vind je sneller een geschikte kandidaat. 

SEO optimaliseert je immosite voor zoekmachines. Zo verschijnen jouw panden bovenaan de zoekresultaten, wat honderden of duizenden gratis bezoekers oplevert.

Doelgroepen

Voor B2C en B2B

Bij het woord vastgoed denken we in de eerste plaats aan woningen. Dat is geen verrassingen, want huizen en appartementen vormen het grootste deel van de immobiliënmarkt.

Daarnaast is er een vrij grote professionele markt. Heel wat bedrijven zijn op zoek naar een een nieuw kantoor, een winkelruimte, een magazijn of een horeca-locatie. Ook voor dit soort vastgoed is SEO een meerwaarde.

Diensten

Hoe optimaliseer ik jouw immosite voor zoekmachines?

Google houdt rekening met meer dan 200 factoren om de zoekresultaten te rangschikken. Via SEO proberen we die factoren optimaal in te vullen.

Content strategie

We starten met een inhoudelijke optimalisatie van de website. Dan hebben we het niet alleen over individuele panden, maar ook over landingspagina's gericht op een specifiek keyword.

Technische optimalisatie

Een technische optimalisatie zorgt ervoor dat het crawl- en indexatieproces van zoekmachines correct verloopt. Deze technische aanpassingen zijn ook goed voor de user experience.

Link building

Aan de hand van link building verhogen we de concurrentiekracht van jouw vastgoedsite. Zo krijg je een betere positie t.o.v. andere makelaars en projectontwikkelaars.

SEO-uitbreidingen

Andere interessante diensten

Zoekmachine optimalisatie is de perfecte manier om vastgoed sneller te verkopen. Maar je kan jouw inspanningen nog meer kracht bijzetten met een van onderstaande diensten:

Microsites

Een microsite is de perfecte manier om een vastgoedproject online te presenteren. Hier vinden potentiële kopers alle informatie over de beschikbare panden – van foto’s tot plattegronden. Alles wordt aangekleed volgens een huisstijl die bij de prestige van het project past. 

Meer over web design >

Google Ads

Verkoop vastgoed sneller door te adverteren in de zoekresultaten. Dankzij Google Ads bereik je jouw doelgroep op een efficiënte en budgetvriendelijke manier. Via dit platform is ook remarketing mogelijk, waarbij gebruikers een banner te zien krijgen wanneer ze een specifiek pand bekeken. 

Meer over Google Ads >

FAQ

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je nog enkele veelgestelde vragen over vastgoed SEO. Staat jouw antwoord er niet bij? Contacteer mij via kevin@fuseo.be.

Een vraag die we regelmatig krijgen: “wanneer zie ik effect van mijn zoekmachine optimalisatie?” Omdat SEO een arbeidsintensief proces is, duurt het enige tijd voordat de eerste resultaten zichtbaar zijn. Bovendien hebben zoekmachines tijd nodig om alle aanpassingen op te pikken. En vergeet niet dat ook de concurrentie niet blijft stilstaan. De eerste SEO resultaten zijn zichtbaar na 4 à 6 maanden.

Bij immobiliën draait alles rond de locatie. Gelukkig is het perfect mogelijk om met SEO en SEA gebruikers in een bepaalde regio te targetten. 

Jazeker, ook kleine makelaars kunnen bij Fuseo terecht voor SEO of advertentiecampagnes. Contacteer mij om jouw budget te bespreken, en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

De kostprijs van zoekmachine optimalisatie verschilt van project tot project. Daarom is het onmogelijk om vaste prijzen te communiceren. Het is immers maatwerk. Graag een prijs voor jouw project? Ik maak graag een offerte om jouw immosite meer bezoekers te bezorgen. Neem snel contact op!

Inhoudsopgave