Hoe kan ik jou helpen?

Bij Fuseo vind je diverse diensten om meer bezoekers aan te trekken:

Zoekmachine
optimalisatie

Ruim 60% van de consumenten zoekt online informatie op voor een aankoop. Via zoekmachine optimalisatie word je gevonden voor de juiste zoektermen.

Content
marketing

Speel in op meer zoekopdrachten met content marketing. Het trekt niet alleen nieuwe bezoekers aan, maar verhoogt ook klantenloyaliteit.

SEO
audit

Een complete doorlichting van een website met instructies om deze te optimaliseren voor zoekmachines – alles in een duidelijk rapport gegoten.

SEO
copywriting

Tekst is belangrijker dan je denkt. Voorzie jouw website van teksten waar zowel bezoekers als zoekmachines van houden. Dat is een win-win.

SEO
opleiding

Zelf aan de slag met SEO? Leer de geheimen van zoekmachine optimalisatie tijdens een op maat gemaakte opleiding bij jou op kantoor.

Keyword
research

Een keyword research brengt alle zoektermen in kaart die je doelgroep gebruikt om jouw producten of diensten te vinden.

Google
Adwords

Met de gesponsorde zoekresultaten van Google Adwords kan je heel gericht en kostenefficiënt online adverteren, zelfs met een beperkt budget.

Web
design

De website is de basis van jouw online communicatie. Ik bouw een moderne, gebruiksvriendelijke website die volledig geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

Email
marketing

Email campagnes zijn een efficiënte manier om jouw doelgroep te laten kennismaken met je product of dienst of hun klantenloyaliteit te verhogen.

Bespreek jouw project

Klaar voor de volgende stap? Maak een vrijblijvende afspraak om te bespreken wat Fuseo voor jou kan doen.