Laat een nieuwe website maken

Ik bouw voor jou een moderne, gebruiksvriendelijke website die geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

Jouw online visitekaartje

Roept jouw website herinneringen op uit de tijd dat we nog met Belgische frank betaalden? Dan is het tijd voor een nieuw website ontwerp.

Uit onderzoek is namelijk gebleken dat bezoekers slechts 50 milliseconden nodig hebben om een website visueel te beoordelen. De kans om een nieuwe klant aan te trekken kan dus weg zijn voordat ze de inhoud hebben gelezen. Daarom is het uitzicht van een website enorm belangrijk. Zoals men zegt: you only have one chance to make a first impression. Met een moderne, nieuwe website is de eerste stap naar een goede online zichtbaarheid en meer klanten gezet.

“Bezoekers hebben 50 milliseconden nodig om een website visueel te beoordelen. Een goede eerste indruk is dus goud waard.”

Web design en zoekmachine optimalisatie gaat hand in hand. Een groot deel van de factoren waar Google aandacht aan spendeert bij de rangschikking van zoekresultaten, zijn gericht op de eigen website. Dan hebben we het over de inhoud en technische aspecten. Een goede website is dus de basis van zoekmachine optimalisatie.

Laat je een nieuwe website maken? Dan houd ik tijdens de bouwfase rekening met best practices op het vlak van gebruiksvriendelijkheid en SEO. De paginaopmaak, URL structuur, meta tags, … worden allemaal ingevuld volgens de regels van de kunst. SEO copywriting is steeds inbegrepen. Zelfs indien de bestaande website reeds teksten heeft, zullen deze nog geoptimaliseerd worden.

Laat jouw website bouwen door Fuseo

Een website laten maken? Fuseo is de ideale website bouwer.
Ontdek hier de voordelen:

Zelf aanpassen

Je vraagt aan jouw website bouwer om enkele pagina’s aan te passen en twee weken later is er nog niets gebeurd. Vervelend, niet? Dankzij een CMS kan je zelf aanpassingen doen, zoals teksten wijzigen, foto’s toevoegen, enz. Je hebt dus volledige controle over de inhoud.

Budgetvriendelijk

Dankzij modulaire oplossingen gebeurt het web design sneller dan ooit. En zoals je weet: tijd is geld. Ook ondernemingen met een beperkt budget zijn hier aan het juiste adres voor een professionele website.

Mobile web design

Tegenwoordig surfen meer en meer mensen met een mobiel toestel. Daarom heeft elke site een reponsive design dat zich aanpast aan de schermgrootte. Zo genieten deze mobiele bezoekers van een optimale surfervaring.

E-commerce

Bij Fuseo kan je met alle web design noden terecht. Ja, ook voor de bouw van een webshop of een campagnesite. Voor elk type digitale aanwezigheid vind je hier het passende antwoord.

Web design advies

Een nieuwe website laten bouwen vraagt om heel wat belangrijke beslissingen. Gelukkig kan je steeds op mijn expertise vertrouwen om van jouw nieuwe website een succes te maken. Dat kan ook op consultancy basis.

Onderhoud

Na de oplevering laat ik je niet in de kou staan. Ik zorg dat jouw site in topconditie blijft met een regelmatig onderhoud. Ook voor andere extra’s (nieuwe pagina’s, aanpassingen…) kan je me inschakelen.

Nieuwe website op basis van WordPress

Website design moet in de eerste plaats betaalbaar zijn. Als onderneming heb je natuurlijk geen onuitputtelijk budget. Om die reden bouw ik websites op basis van WordPress.

WordPress is een content management system (CMS). Het bestaat uit een backend, het gedeelte dat enkele de webmaster ziet en waar hij/zij aanpassingen doet, en een frontend, de pagina’s die bezoekers te zien krijgen. Omdat WordPress een modulaire oplossing is, gebeurt de ontwikkeling van een nieuwe website heel snel. Dat brengt de kostprijs naar beneden. Wie op zoek is naar een goedkope website, maakt met WordPress dus een uitstekende keuze.

WordPress biedt nog andere voordelen:

  • Snelle ontwikkelingstijd
  • Makkelijk om zelf aanpassingen te doen
  • Regelmatig updates om nieuwe functies te introduceren
  • Structureel geoptimaliseerd voor zoekmachines

Meer dan 27% van alle websites wereldwijd draait op WordPress. Hierdoor zijn er enorm veel WordPress developers actief. Dat biedt toekomstperspectieven. Jouw nieuwe website kan makkelijk groeien samen met je onderneming.

Bespreek jouw project

Klaar voor de volgende stap? Maak een vrijblijvende afspraak om te bespreken wat Fuseo voor jou kan doen.

Enkele voorbeelden

Over de jaren heen heb ik verschillende websites gebouwd voor kleine en grote ondernemingen in diverse sectoren. Hieronder vind je alvast enkele voordelen. Ga voor meer informatie naar de referentiepagina.

Verandaland Perfecta

Verandaland Perfecta, specialist in op maat gemaakte woonveranda’s, kreeg een moderne websites met een responsive design. Bij het ontwerp werd er een focus gelegd op foto’s. Via een portfolio kunnen bezoekers snel inspiratie opdoen, terwijl de blog boordevol handige tips zit.

Website bekijken >

Ninfea

Bij wellnesscentrum Ninfea in Vorselaar draait alles rond rust en ontspanning. De nieuwe website moest dat gevoel uitstralen. Daarom werd er gekozen voor een sereen kleurenpalet, aangevuld met lichte sfeerfoto’s.

Website bekijken >

Bezettingswerken Wittockx

Bezettingswerken Wittockx is gespecialiseerd in pleisterwerken voor binnen en buiten, zowel bij nieuwbouw als renovaties. Als online visitekaartje werd een nieuwe website ontworpen met een fris design.

Website bekijken >

GEKR

GEKR verhuurt feestmateriaal, gaande van tafels en stoelen tot tenten en servies. Hun oude website was dringend aan vervangen toe. En zo ontwierp Fuseo een trendy webstek om klanten aan te trekken.

Website bekijken >

AIS Steigerbouw

AIS Steigerbouw wou meer bezoekers aantrekken. Hiervoor kreeg de website een grondige make-over. Tijdens de bouw van de nieuwe site werd er uiteraard rekening gehouden met de nieuwste SEO-technieken.

Website bekijken >

inforeizen ontwerp

Inforeizen

Een mooie website is belangrijker dan ooit in de reiswereld. Ook Inforeizen uit Heist-op-den-Berg heeft dat begrepen. Deze reisspecialist kreeg een uitgepuurd ontwerp met een focus op visuele elementen, zoals foto’s en icoontjes. Blikvanger is de handige wereldkaart op de startpagina, waar bezoekers alle bestemmingen terugvinden.

Website bekijken >

nieuwe website wilco keukens

Wilco

Wilco is gespecialiseerd in interieurbouw. Om hun groei kracht bij te zetten, investeerden ze in een nieuwe website. Het ontwerp is duidelijk gestructureerd, voor een optimale user experience. Een kleurenpalet met sterke contrasten en een opvallende gouden accentkleur zorgen voor de kers op de taart.

Website bekijken >

websiteontwerp dietiste katrien

Diëtiste Katrien

Een diëtiste zonder een website? Dat is not done. Daarom zorgde Fuseo voor een modern webdesign, opgefleurd met frisse kleuren. En zoals iedereen verwacht, is het ontwerp geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers.

Website bekijken >

Bespreek jouw project

Klaar voor de volgende stap? Maak een vrijblijvende afspraak om te bespreken wat Fuseo voor jou kan doen.

Veelgestelde vragen

Kan ik niet beter een gratis websitebouwer gebruiken?

Gratis websitebouwers, zoals Wix, zijn leuk om snel een eenvoudige website te ontwerpen. Maar de mogelijkheden van deze tools zijn echter beperkt. Geavanceerde functies en opmaken zijn niet mogelijk. Bovendien nemen ze heel wat tijd in beslag. Door de bouw van een site uit te besteden, kan je jezelf helemaal focussen op jouw dagelijkse bedrijfsleven. Het advies omtrent web design best practices krijg je er gratis bij. En als kers op de taart, zorg ik ervoor dat alles geoptimaliseerd werd voor zoekmachines, dankzij mijn SEO ervaring.

Moet ik ook de hosting en domeinnaam bij Fuseo aankopen?

Nee, de hosting en domeinnamen worden telkens beheerd door externe firma’s, bijvoorbeeld Combell, Versio, One of OVH. Zoals het spreekwoord zegt: “schoenmaker blijf bij je leest”. Professionele hosting providers kunnen een veel betere service aanbieden. Daarom laat ik klanten steeds rechtstreeks een contract afsluiten. Ik kan wel optreden als tussenpersoon.

Is een meertalige website mogelijk?

Jazeker. Een meertalige website bouwen behoort zeker tot de mogelijkheden. In dit geval wordt gevraagd om vertalingen aan te leveren. Indien je nog geen vertaalde teksten hebt, kan ik je doorverwijzen naar goede vertaalbureau’s.

Hoe lang duurt de bouw van een nieuwe website?

Dat hangt van project tot project af. Sommige websites worden gelanceerd op amper 2 maanden tijd, voor andere sites duurt dit langer dan een half jaar. De grootte en complexiteit spelen natuurlijk een rol, alsook het ‘reactievermogen’ van de klant (hoe snel je feedback geeft).

Uit welke stappen bestaat de website ontwikkeling?

De samenstelling van de scope is de eerste stap. Welke structuur is er nodig? Welke functies? In welke stijl? Dit document vormt de basis voor de rest van het verhaal. Daarna wordt er een testdomein opgezet. Hier wordt een eerste stijlvoorbeeld van de nieuwe site gebouwd. Door alles online te presenteren, krijg je een beter beeld van het eindresultaat. Op basis van feedback wordt dit stijlvoorbeeld aangepast. Nadien worden in dezelfde lijn de overige pagina’s uit de scope opgebouwd. Nog even testen, en de nieuwe webstek is klaar voor lancering.

Wat is er in het onderhoud inbegrepen?

Een onderhoudsbeurt bestaat uit de creatie van een backup, de update van WordPress en een update van alle plugins. Dit gebeurt maandelijks, per kwartaal of elk half jaar. Hoe vaak je deze update laat uitvoeren, kies je zelf.

Bespreek jouw project

Klaar voor de volgende stap? Maak een vrijblijvende afspraak om te bespreken wat Fuseo voor jou kan doen.