White-label SEO

White-label SEO voor agencies

Is SEO niet helemaal jouw ding? Fuseo levert white label SEO-diensten, zodat jij jezelf kan bezighouden met andere zaken.

zoekmachine optimalisatie
Voordelen

Waarom SEO uitbesteden?

Als web design agency of communicatiebureau krijg je vroeg of laat de vraag van klanten om hen te helpen met hun zoekmachine optimalisatie. Maar SEO is een vak apart. Het vraagt heel wat know-how. Bovendien veranderen de factoren waar zoekmachines rekening mee houden regelmatig. De nieuwste veranderingen opvolgen is bijna een full-time bezigheid.

Daarom doe je er goed aan om SEO uit te besteden. Roep de hulp in van een externe expert om de websites van jouw klanten te optimaliseren voor zoekmachines. Het voordeel? Je hoeft zelf niet te investeren in de opleiding van eigen werknemers of nieuwe teamleden aan te werven. Bovendien kies je zelf voor welke zaken je een externe SEO-expert inschakelt.

Vrij van branding

White-label SEO-rapporten

Fuseo levert white label SEO-diensten. Rapporten zijn dus vrij van logo’s of merknamen. Je kan alles in jouw eigen branding gieten, zodat het lijkt alsof alle documenten van jouw agency komen. Want de klant hoeft immers niet te weten wie deze diensten levert. Zolang de resultaten er maar zijn.

Diensten

Wat doet Fuseo voor jouw agency?

Wil je SEO uitbesteden aan Fuseo? Als externe specialist help ik jouw agency met:

Keyword research

Een onderzoek naar de keywords die de doelgroep gebruikt, aangeleverd in een overzichtelijke Excel-file waaraan je makkelijk jouw eigen branding geeft.

Website audit

De website van jouw klanten onder de loep nemen? Tijdens een SEO-audit analyseren we de volledige site en formuleren we verbeterpunten.

Link building

Link building is niet meteen de leukste kant van SEO. Spendeer dit dus uit. Je krijgt maandelijks een white label rapport van de nieuwste links.

Copywriting

Niemand met kennis van SEO-copywriting in jouw agency? Geen probleem. Fuseo schrijft teksten waar zowel bezoekers als zoekmachines van houden.

Technisch advies

Laat de developers in jouw web design agency bijstaan door een externe SEO-expert om jouw projecten nog beter vindbaar te maken in de zoekresultaten.

Ad hoc consulting

Natuurlijk kan je ook met SEO-vragen bij Fuseo terecht. Of het nu gaat om kleine probleempjes of grote uitdagingen; ik geef graag advies.

Troeven

Waarom Fuseo?

Twijfel je nog? Er zijn redenen genoeg om gebruik te maken van de white label SEO-diensten van Fuseo:

Expertise

Je doet beroep op een gepassioneerde SEO-expert met meer dan 10 jaar ervaring in het vak. Deze ervaring is essentieel om de juiste resultaten te behalen.

Breed aanbod

Fuseo biedt een compleet aanbod van on en off-site SEO-diensten aan, zoals keyword research, copywriting, technisch advies, link building, tracking, enz.

Anoniem

Als white label SEO-dienstverlener is anonimiteit erg belangrijk. Fuseo werkt achter de schermen, zodat de klanten van jouw agency niet weten dat je SEO uitbesteedt.

Flexibel

Wil je een langdurige samenwerking of heb je éénmalig iets nodig? Beide opties zijn mogelijk. Je geniet dus van erg veel flexibiliteit.

FAQ

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je nog enkele veelgestelde vragen over de white-label SEO-diensten. Staat jouw antwoord er niet bij? Contacteer mij via kevin@fuseo.be.

Ja, alle documenten en rapporten die je van Fuseo ontvangt zijn vrij van logo’s en merknamen. Je ontvangt steeds bewerkbare bestanden (bijvoorbeeld Excel, Word, Google Doc…). Op deze manier kan je makkelijk jouw eigen branding toevoegen.

Dat kies je zelf. Fuseo kan volledig afgescheiden werken, met jouw agency als tussenpersoon. Maar ook een direct contact is mogelijk. Er wordt dan een e-mailadres in naam van het agentschap gemaakt, zodat het lijkt alsof Fuseo deel uitmaakt van jouw onderneming. Natuurlijk heb je steeds controle over de communicatie met de klant.

Jazeker. Heel wat agencies vragen om mee te gaan naar een klantenmeeting om meer te vertellen over SEO. Dat is geen enkel probleem.

Nee, er is geen minimum tijdsduur. Ook voor korte, eenmalige projecten kan je een externe SEO-provider inschakelen. Vraag gerust meer informatie via e-mail of telefoon.

Inhoudsopgave