SEO voor tuinfirma's

Hoger scoren als tuinarchitect of tuinaannemer

Ben je een tuinspecialist met prachtige realisaties? Zet jouw projecten in de kijker en trek meer klanten aan via SEO.

zoekmachine optimalisatie
Word gevonden

SEO voor tuinspecialisten

Tegenwoordig gaan de meeste mensen in Google op zoek naar een tuinarchitect, een tuinaannemer of iemand om hun tuin te onderhouden. Helaas worden firma’s op de tweede pagina van de zoekresultaten – of lager – niet gevonden. Ze lopen dus heel wat potentiële klanten mis.

SEO of zoekmachine optimalisatie zet jouw bedrijf in de kijker. Je scoort hoog voor relevante zoektermen als ’tuinarchitect antwerpen’, ‘villa tuin ontwerp’ en ‘firma tuinonderhoud’. 

De hele tuinsector

Van tuinontwerp tot onderhoud

Fuseo optimaliseert de websites van alle soorten bedrijven in de tuinsector, zoals:

Diensten

Hoe optimaliseer ik mijn site voor zoekmachines?

SEO maakt jouw tuinbedrijf beter vindbaar in de organische zoekresultaten. Daarnaast zijn er nog andere manieren om meer klanten aan te trekken:

Gesponsorde zoekresultaten

Dagelijks zoeken honderden potentiële klanten in Google naar tuinspecialisten. Via Google Ads krijgen ze een tekstadvertentie te zien. Het is een heel gerichte en budgetvriendelijke advertentiemethode.

Remarketing

Heeft iemand jouw website bezocht? Via remarketing toon je enkele dagen later een advertentie als ‘herinnering’. Zo stijgt jouw merkbekendheid en vergroot de kans dat bezoekers contact opnemen. 

FAQ

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je nog enkele veelgestelde vragen over SEO voor tuinfirma’s. Staat jouw antwoord er niet bij? Contacteer mij via kevin@fuseo.be.

Een vraag die veel tuinarchitecten en -aannemers stellen: “wanneer heeft SEO effect?” Het antwoord hangt af van project tot project. Maar doorgaans zijn de eerste resultaten zichtbaar na 4 à 6 maanden.

De meeste tuinspecialisten werken voornamelijk in de buurt. Dat is geen enkel probleem, want met SEO en SEA kan je perfect lokaal beter scoren.

Als je wil groeien; zeker en vast! SEO zorgt ervoor dat je meer tuinen kan ontwerpen, aanleggen of onderhouden. Ben je tevreden met je huidige orderboekje, dan heeft SEO weinig zin.

Inhoudsopgave