Fashion SEO

SEO voor kledingwinkels en fashion webshops

De concurrentie in de modesector is hard. Zet daarom in op fashion SEO om meer kledingstukken en accessoires te verkopen.

mode seo
Webshops

SEO voor online fashion stores

Google is waarschijnlijk de belangrijkste verkeersbron voor jouw online kledingzaak. Want steeds meer mensen gebruiken deze zoekmachine om een nieuwe outfit te kopen.

Met behulp van zoekmachine optimalisatie zorg je ervoor dat consumenten jouw webshop ontdekken en een bestelling plaatsen. Meer zoekverkeer zorgt voor meer klanten en meer omzet. 

offline

SEO voor fysieke kledingwinkels

Heb je een klassieke kledingzaak in een Vlaamse stad of gemeente? Zelfs dan is SEO de moeite waard. Want door de website van jouw zaak te optimaliseren voor zoekmachines vinden meer klanten hun weg naar jouw winkel. 

Bij SEO voor fysieke kledingshops is de regio erg belangrijk. Via lokale SEO-technieken bereiken we voornamelijk consumenten in de buurt. Want de kans is erg klein dat iemand 100 km gaat rijden om jouw modezaak te bezoeken.

Diensten

Zo optimaliseer ik jouw fashion website

SEO voor fashion retailers bestaat uit een breed dienstenaanbod. Een greep uit de mogelijkheden:

Copywriting voor producten

Verhoog de vindbaarheid van jouw producten via SEO-copywriting. Ook handig voor de overkoepelende categoriepagina's.

Technische optimalisatie

Een technische optimalisatie van jouw website of webwinkel verbetert het crawl- en indexatieproces.

Link building

Links van modebloggers, magazines, leveranciers en andere sites verbeteren de positie van jouw kledingzaak in de zoekresultaten.

Content marketing

Trek meer bezoekers aan en verhoog de loyaliteit van bestaande klanten met behulp van content marketing.

FAQ

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je nog enkele veelgestelde vragen over fashion SEO. Staat jouw antwoord er niet bij? Contacteer mij via kevin@fuseo.be.

Een vraag die we regelmatig krijgen: “wanneer zie ik effect van mijn zoekmachine optimalisatie?” Omdat SEO een arbeidsintensief proces is, duurt het enige tijd voordat de eerste resultaten zichtbaar zijn. Bovendien hebben zoekmachines tijd nodig om alle aanpassingen op te pikken. En vergeet niet dat ook de concurrentie niet blijft stilstaan. De eerste SEO resultaten zijn zichtbaar na 4 à 6 maanden.

Ja, door creatief om te gaan met zoekmachine optimalisatie. Speel in op long-tail keywords via content marketing, want die hebben doorgaans minder concurrentie.

Zoekmachine optimalisatie voor kledingwinkels is steeds maatwerk. Want een meertalige webshop vraagt een andere aanpak dan de website van een lokale modezaak. Hierdoor is er een prijsverschil. Vraag gerust een offerte voor een prijs op maat.

Inhoudsopgave