SEO-copywriting cursus

Opleiding SEO-teksten schrijven

Tijdens de training SEO-copywriting leer je hoe je een tekst optimaliseert voor zoekmachines en de intenties van jouw doelgroep.

website laten maken
Wat je leert

Inhoud SEO-copywriting opleiding

Voor deze trainingssessie is geen voorkennis vereist. Want stap-voor-stap neem ik je mee doorheen het schrijfproces, van keyword research tot de optimalisatie van je SERP snippet. Aan het einde van deze opleiding heb je alle kennis op zak om hoog te scoren in Google met ijzersterke teksten. 

Je leert…

Helemaal hands-on

Interactieve training

Deze SEO-copywriting opleiding is geen saaie cursus die enkel uit presentatieslides bestaat. Onder het motto ‘al doende leert men’ gaan we onze handen uit de mouwen steken. Tijdens de workshop zijn er verschillende schrijfoefeningen, inclusief feedback. We zetten de theorie dus meteen om in de praktijk. 

Voor wie?

Voor verschillende schrijvers

De training SEO-teksten schrijven is perfect geschikt voor:

FAQ

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je nog enkele veelgestelde vragen over de opleiding. Staat jouw antwoord er niet bij? Contacteer mij via kevin@fuseo.be.

Dit zijn in-house trainingen. Ze worden dus in jouw bedrijf gegeven. Heb je onvoldoende plaats? Dan zoek ik een opleidingsruimte in de buurt.

In het opleidingslokaal:

  • Beamer of tv-scherm
  • WiFi (+ wachtwoord in dien nodig)

Cursisten:

  • Laptop

Je kiest zelf tussen een opleiding van een volledige en een halve dag. Het verschil? Tijdens een dagopleiding gaan we nog dieper in op bepaalde punten en zijn er meer schrijfoefeningen.

Nee, er is geen specifieke voorkennis of vooropleiding vereist om de cursus te volgen.

Stuur een e-mail naar kevin@fuseo.be of gebruik het formulier op de contactpagina. Ik bezorg je een prijs op maat, die gebaseerd is op de duurtijd van de opleiding (halve of volledige dag) en het aantal deelnemers.

Ja, het is perfect mogelijk om een opleiding SEO-teksten schrijven via videocall te organiseren – dit zowel op een halve als een volledige dag.

Inhoudsopgave