Webdesign Lier

Websites op maat voor Lierse ondernemingen

Heb je een bedrijf in Lier en zoek je een websitebouwer? Dan mag je jouw zoektocht staken. Fuseo ontwerpt een website op maat en zorgt ook voor de online marketing achteraf.

website laten maken
Waarom investeren?

Het belang van een website

Een gebruiksvriendelijke website die geoptimaliseerd is voor zoekmachines trekt meer bezoekers aan. Meer bezoekers betekent ook meer omzet. Zo groeit jouw onderneming. 

Het maakt trouwens niet uit of je een lokale onderneming bent die enkel klanten in Lier bedient, of een internationaal bedrijf dat vanuit Lier heel Europa verovert; een professionele website is altijd een goed idee.

Maatwerk

Op maat van jouw bedrijf

Bij Fuseo kies je geen website uit een catalogus met templates. Nee, elke project is maatwerk. De structuur, het kleurenpalet, de typografie, de copywriting … alles wordt aangepast aan jouw bedrijf. 

Of je nu een café hebt bij de Zimmertoren, een winkel aan de Vismarkt of een toonzaal op de Antwerpsesteenweg; Fuseo bouwt een nieuwe website op maat.
Troeven

Fuseo - jouw websitebouwer in Lier

Er zijn verschillende websitebouwers in Lier. Waarom zou je dan voor Fuseo kiezen? Misschien kunnen onderstaande troeven jou overtuigen.

Doe zelf aanpassingen

Bij elke website krijg je een draaiboek om zelf aanpassingen te doen: nieuwsberichten posten, foto's toevoegen, enz. Dat is veel flexibeler. Je bent immers niet afhankelijk van een externe partij om je website te updaten.

SEO-proof

Elke nieuwe website wordt op inhoudelijk en technisch vlak geoptimaliseerd voor zoekmachines. Op deze manier maak je een vliegende start - met hogere posities in Google en meer klanten.

Eerlijk advies

Bij de bouw van een website moet je allerlei knopen doorhakken. Dat is niet altijd makkelijk. Gelukkig kan je steeds rekenen op mijn advies. Ik antwoord steeds eerlijk, rechttoe rechtaan, op basis van mijn ervaring. Ook als dat tegen jouw originele plannen ingaat.

De werkwijze

Stappenplan

Het traject ziet er als volgt uit:

  1. Kennismaking. Ik kom naar jouw bedrijf in Lier om samen je plannen te bespreken. Nadien ontvang je een voorstel en een gedetailleerde offerte.
  2. Akkoord. Na het akkoord verzamelen we alle benodigdheden; logo’s, afbeeldingen, teksten…
  3. Stijlvoorbeeld. Op basis van jouw input wordt een eerste voorbeeldpagina gemaakt. Die staat op een development site, zodat je meteen interactieve elementen kan testen.
  4. Feedbackrondes. De website krijgt vorm, stap-voor-stap. Aan de hand van verschillende feedbackrondes wordt alles op punt gezet.
  5. Lancering. Jouw nieuwe website staat online en is klaar om bezoekers uit Lier (en daarbuiten) te ontvangen! Je ontvangt nog een draaiboek om zelf aanpassingen te doen.
Inhoudsopgave