Webdesign Herentals

Websitebouwer in Herentals nodig?

Fuseo bouwt professionele websites voor ondernemingen in Herentals – volledig op maat én geoptimaliseerd voor zoekmachines.

website laten maken
Meer klanten

Websites die converteren

Er zijn verschillende webdesigners in Herentals. Maar meestal denken die niet kritisch na over een project. Ze nemen jouw input en vertalen die naar een ontwerp.

Fuseo doet meer. Ik zorg ervoor dat jouw nieuwe website effectief meer klanten oplevert door de juiste vragen te stellen en de inhoud kritisch te bekijken. Want kleine aanpassingen hebben dikwijls een groot effect. 

Maatwerk

Op maat van jouw bedrijf

Veel websitebouwers hebben een catalogus waaruit je een template kiest. Dat is bij Fuseo niet het geval. Elke website wordt op maat gemaakt. Van indeling tot kleuren en copywriting.

Of je nu een café hebt aan het Belfort, een winkel op de Bovenrij of een handelszaak in een van de buurtgemeenten van Herentals; elk type onderneming kan bij Fuseo terecht.
Troeven

Fuseo - jouw webdesigner in Herentals

Er zijn verschillende websitebouwers in Herentals. Toch kiezen veel ondernemers voor Fuseo omwille van onderstaande voordelen:

Flexibiliteit

Bij elke website krijg je een draaiboek om zelf aanpassingen te doen. Je bent dus niet afhankelijk van iemand anders om berichten te posten of projecten toe te voegen. Dat biedt meer flexbiliteit.

SEO-oké

Elke nieuwe website is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Je zal hoger scoren in Google en meer klanten aantrekken. Deze investering betaalt zich dus snel terug.

Advies van een expert

Vragen over bepaalde functies, contactformulieren of copywriting? Ik deel graag mijn ervaring om samen het beste eindresultaat te bereiken.

De werkwijze

Stappenplan

Het traject ziet er als volgt uit:

  1. Kennismaking. Ik kom naar jouw kantoor of handelszaak in Herentals om samen je plannen te bespreken. Daarna ontvang je een gedetailleerd voorstel.
  2. Akkoord. In de volgende stap verzamelen we alle benodigdheden; logo’s, foto’s, teksten…
  3. Stijlvoorbeeld. Op basis van jouw input wordt een eerste voorbeeldpagina gemaakt. Die staat op een development site, zodat je direct interactieve elementen kan testen.
  4. Feedbackrondes. Aan de hand van verschillende feedbackrondes worden alle pagina’s op punt gezet.
  5. Lancering. Je nieuwe website gaat online en is klaar om bezoekers uit Herentals (en daarbuiten) te ontvangen! 
Inhoudsopgave